LunaDOC

Ga werken in Barcelona

Met LunaDOC van iDocta beheer je al uw administratie in 1 pakket. 
Zoveel mogelijk digitaal, met een koppeling naar uw boekhouder.  Van overal bereikbaar via de webbrowser.

Teken nu in op LunaDOC
Ontvang een reischeque en
Ga werken in Barcelona!

LunaDOC

Vul het formulier in. We contacteren je vrijbijvend om je alles uit te leggen en een korte demo te organiseren!

Contact Us

In het kort

Aankoopfacturen

Je hoeft je aankoopfacturen niet meer te zoeken in mappen op papier.  Ze worden gescand, herkend en automatisch doorgestuurd naar je boekhouder.  Afpunten van betalingen kan je hier centraliseren.

Verkoopfacturen

Verkoopfacturen maak je aan de hand van je productcatalogus.  Je kan dit zelfs automatisch vanuit een offerte of tijdsregistratie met de app.  Je facturen worden digitaal bij uw klant bezorgd of kan je printen met je Canon MFP!

Digitaal

Alles wordt digitaal opgeslagen en gearchiveerd.  Met de inbegrepen Canon MFP kan je scannen rechtstreek naar LunaDOC.  Met de app kan je facturen en kleine (restaurant) ticketjes uploaden.  Er gaat niets meer verloren!

Koppelen

LunaDOC koppelt met alle boekhoudpakketen zodat je boekhouder aankoopfacturen automatisch ontvangt in hun eigen boekhoudpakket. Rekeninguittreksels worden gekoppeld om facturen te vereffenen.

Met LunaDOC van iDocta heb ik een totaaloplossing voor mijn administratie en kan ik terug bezig zijn met mijn echte werk. Installatie en setup is zo eenvoudig dat ik dat in een halve dag zelf heb gefixt!

Voordelen

Web

Lunadoc is een webapplicatie. Eenvoudig van overal bereikbaar via een browser.

Boekhouding

Aankoop- en verkoopdocumenten gaan automatisch naar het boekhoudsysteem.

Installatie

Eenvoudig zelf te installeren of met de hulp van iDocta. Support nadien is gratis!

Hardware

LunaDOC komt met de correcte hardware. Scannen met een koppeling en printen van facturen is inbegrepen!

Upgrade

Start met basispakket met aankoop, verkoop en relatiebeheer. Mogelijkheid tot uitbreiden met offertemodule, tijdsregistratie en project- en voorraadbeheer. LunaDOC komt met een Canon MFP zodat je de documente rechstreeks kunt scannen.

Mobiel

Dankzij de LunaDOC app kan je op verplaatsing je tijd registreren en je facturen uploaden. Je bent altijd geconnecteerd, niets gaat verloren.

Partners & koppelingen